Καταγγελία για ιατρική αμέλεια από οικογένεια αποθανούσας

Καταγγελία για ιατρική αμέλεια από οικογένεια αποθανούσας

Οικογένεια 69χρονης προέβη σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια μετά τον θάνατό της  το Σάββατο το πρωί στην εντατική μονάδα ιδιωτικού νοσοκομείου.

Τα γεγονότα αναφέρουν πως η 69χρονη μετέβηκε στις πρώτες βοήθειες στις 30/9/19 λόγω πνευμονίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στις 2/10/19 μεταφέρθηκε διασωληνωμένη με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω οξείας ανεπάρκειας μιτροειδούς βαλβίδας.

Απεβίωσε το Σάββατο 5/10/19 και η σορός της επιθεωρήθηκε από μέλη του ΤΑΕ, οι οποίοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας στο παρόν στάδιο.

Τη Δευτέρα αναμένεται να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στην παρουσία και ιατροδικαστή που θα εκπροσωπήσει την οικογένεια, η οποία έχει προβεί σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE