ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Καταζητούμενο πρόσωπο για την υπόθεση με τα πλαστά χρήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: Καταζητούμενο πρόσωπο για την υπόθεση με τα πλαστά χρήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον DUMITRU MARINIUC, 32 ετών, από τη Ρουμανία, κάτοικος Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και παραχάραξης, κυκλοφορίας και κατοχής παραχαραγμένου νομίσματος, που διαπράχθηκε χθες στην Πάφο.  

Υπενθυμίζουμε πως χτες στις 21:00 ένα πρόσωπο μετέβη σε περίπτερο στην Κάτω Πάφο και έδωσε στον υπάλληλο του περιπτέρου 165.000 ρούβλια σε 33 χαρτονομίσματα. Ο υπάλληλος κάνοντας την ανταλλαγή στα νομίσματα του παρέδωσε 1.815 ευρώ.

Από έλεγχο που προέβη ο υπάλληλος μέσω μαρκαδόρου διαπίστωσε πως τα χαρτονομίσματα που του παρέδωσε το άγνωστο πρόσωπο δεν ήταν γνήσια, αφού δεν έφεραν συριακούς αριθμούς, ούτε στοιχεία ασφαλείας.

Αμέσως ο παραπονούμενος ειδοποίησε την Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στο μέρος και παρέλαβαν τα πλαστά χαρτονομίσματα.

Ακολούθως εναντίον του υπόπτου προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Όπως διαφάνηκε πρόκειται για αλλοδαπό ηλικίας 32 ετών. Ο 32χρονος αναζητείται από την Αστυνομία.

Στην συνέχεια μετά από πάροδο χρονικού διαστήματος  θεάθηκε δεύτερο πρόσωπο να είναι μαζί με τον 32χρονο. Το δεύτερο πρόσωπο επιχείρησε σε άλλη περίπτωση να εξαργυρώσει δολάρια Αμερικής στο περίπτερο.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806026– 6027– 6049 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top