Έτοιμος ο Ρομπέρτο για την Εθνική

Έτοιμος ο Ρομπέρτο για την Εθνική

Πολύ πιθανόν να κληθεί στην Εθνική Ισπανίας ο Ρομπερτο αφού ο Ικερ Κασιγιας δεν είναι και στα καλύτερα του .Ήδη τα πρώτα ονόματα κυκλοφόρησαν και ανάμεσα στους είναι και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού .

 

Η ιστοσελίδας «planetadeporte.es» αναφέρει τρία ονόματα που θα μπορούσαν να τον διαδεχθούν και ανάμεσα στους εκλεκτούς βρίσκεται και ο πορτιέρο του Ολυμπιακού. Οι άλλοι δύο είναι οι Κίκο Κασίγια κι Αντριάν της Γουέστ Χαμ. 

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE