Κυπριανού: «Μπορεί να σε διαλύσει…»

Κυπριανού: «Μπορεί να σε διαλύσει…»

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Δημήτρης Κυπριανού, με το πέρας του αγώνα με την ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της Primetel.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον αγώνα: «Μέχρι το 42’ πηγαίναμε καλά. Πιέσαμε όπως έπρεπε. Δε νομίζω πως είχαμε προβλήματα. Μετά τι να πω. Μας πίεσαν 3-4 λεπτά και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα μπορεί να σε διαλύσει. Είπαμε στα αποδυτήρια να σηκώσουμε κεφάλι, αλλά μετά το 3-1 καταρρεύσαμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και έχουμε δουλειά μπροστά μας για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν κρατούν τα θετικά: «Υπάρχουν θετικά στις ήττες αλλά σε τόσο βαριές μόνο προβληματισμός. Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να πάμε μπροστά».

Για τον Απόλλωνα: «Δείξαμε πως μπορούμε, έχουμε την ποιότητα. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα αλλά πρέπει να τον κοιτάξουμε στα μάτια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE