Κυπριανού: «Μπορεί να σε διαλύσει…»

Κυπριανού: «Μπορεί να σε διαλύσει…»

Ο ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Δημήτρης Κυπριανού, με το πέρας του αγώνα με την ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της Primetel.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον αγώνα: «Μέχρι το 42’ πηγαίναμε καλά. Πιέσαμε όπως έπρεπε. Δε νομίζω πως είχαμε προβλήματα. Μετά τι να πω. Μας πίεσαν 3-4 λεπτά και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα μπορεί να σε διαλύσει. Είπαμε στα αποδυτήρια να σηκώσουμε κεφάλι, αλλά μετά το 3-1 καταρρεύσαμε. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι και έχουμε δουλειά μπροστά μας για το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν κρατούν τα θετικά: «Υπάρχουν θετικά στις ήττες αλλά σε τόσο βαριές μόνο προβληματισμός. Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να πάμε μπροστά».

Για τον Απόλλωνα: «Δείξαμε πως μπορούμε, έχουμε την ποιότητα. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα αλλά πρέπει να τον κοιτάξουμε στα μάτια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Τριγμοί στο πολιτικό σκηνικό από το πόρισμα για εμπλοκή πρώην κομματάρχη σε υποθέσεις διαφθοράς

Νέα θεσμική σύγκρουση μεταξύ της Αρχής κατά της Διαφθοράς και του Γενικού Εισαγγελέα για μια… παρεξήγηση. Αφορμή στάθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για τρεις υποθέσεις διαφθοράς που στάλθηκαν από την Αρχή, αλλά κόλλησαν στην Νομική Υπηρεσία. Θέση που προκάλεσε την οργίλη αντίδραση του Γιώργου Σαββίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE