Μίλησε και για άλλα προβλήματα πέρα των απουσιών ο Ιδιάκεθ – «Είναι καλό για το ποδόσφαιρο…»

Μίλησε και για άλλα προβλήματα πέρα των απουσιών ο Ιδιάκεθ – «Είναι καλό για το ποδόσφαιρο…»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του νικηφόρου αγώνα με τον Εθνικό είπε τα εξής: 

«Ξεκινώντας να ευχαριστήσω τον Γιώτη για τα καλλα του λόγια και συγχαρητήρια την ομάδα που παρουσίασε. Συγχαίρω τους παίκτες μου γιατί ήταν πολύ δύσκολη μέρα. Δείξαμε τον χαρακτήρα που έχει αυτή η ομάδα. Βρεθήκαμε σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στην Άχνα, και το 0-1 μας έφερε σε μεγάλη νευρικότητα και εκτιμώ πολύ αυτό που έκανε η ομάδα.

Αυτό που πέτυχαν δεν είναι εύκολο στα 45 λεπτά αλλά στα 90 πήραμε τη νίκη. Πέραν των πολλών απουσιών, ο Θωμάς έπαιξε με μάσκα, οι Ραουλ και Τρουγιόλς είχαν πυρετό, και αυτό δείχνει πόσο πολύ το θέλουν οι παίκτες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και για τους νεαρούς παίκτες. Η ΑΕΚ δεν τα παράτά ότι και να συμβαίνει. Αποτελεί πολύ καλό μάθημα ο αγώνας. Συγχαρητήρια στον ΕΘνικό, έπαιξαν πολύ γενναία σήμερα και είχαμε πολλές δυσκολίες, όμως είναι καλό για το ποδόσφαιρο να βλέπουμε μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και δεν αμύνεται μόνο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE