Τι είπαν Χαραλάμπους και Λαίφης

Τι είπαν Χαραλάμπους και Λαίφης

Αναγνωρίζουν την δυσκολία του αγώνα με το Βέλγιο όλοι οι διεθνείς μας και αυτό που θέλουν είναι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και αν προκύψει ένα καλό αποτέλεσμα αυτό θα είναι ασφαλώς καλοδεχούμενο

Δυο ποδοσφαιριστές ένας έμπειρος ο Ηλίας Χαραλάμπους και ένας νεότερος ο Κωσταντίνος Λαίφης μίλησαν και αυτοί στα ΜΜΕ λίγο πριν από την αναχώρηση

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ηλίας Χαραλάμπους «Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Πάμε όμως με την ίδια νοοτροπία. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις τι θα γίνει. Υπάρχει αισιοδοξία για να πετύχουμε κάτι καλό. Η ομάδα είναι ανταγωνιστική και θα πάμε για να παλέψουμε για το βαθμολογικό κέρδος»

Κωνσταντίνος Λαΐφης«Θα πρέπει να τα δίνουμε όλα για την Κύπρο μας. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, όμως θα το παλέψουμε. Είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, μια οικογένεια».

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.