Πένθος στην ΑΕΛ – «Έφυγε» πρώην ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας που στέφθηκε πρωταθλητής

Πένθος στην ΑΕΛ – «Έφυγε» πρώην ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας που στέφθηκε πρωταθλητής

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από το σωματείο ΑΕΛ:

«Με την παρούσα το Δ.Σ. του Σωματείου Α.Ε.Λ. εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Τρύφωνα Χαριλάου, υποστηρικτή και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας την δεκαετία του 1960.

Ο Τρύφωνας Χαριλάου στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα μας τη περίοδο 1967-1968.

Η κηδεία του θα τελεστεί την το Σάββατο 05/10/2019 η ώρα 10:00 στην εκκλησία της Παναγίας της Σφαλαγγιώτισσας, στον Άγιο Αθανάσιο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE