Ξεκαθαρίζει το ΣΚΗΝΙΚΟ για το επιτελείο…

Ξεκαθαρίζει το ΣΚΗΝΙΚΟ για το επιτελείο…

Εντός της ημέρας θα κάνει συζήτηση ο Σωφρόνης Αυγουστή, με τους Κίρζη και Κονναφή, για τη στελέχωση του προπονητικού τημ. 

Είναι δεδομένο ότι δεν θα επιστρέψει ο γυμναστής Ιωακείμ Ιωακείμ, ίσως φωνάξουν ξανά τον Χρήστο Γερμανό (για τη θέση του βοηθού προπονητή).

Την άλλη θέση βοηθού θα διατηρήσει λογικά ο Μπεντόγια, όπως και ο σκάουτερ Γιώργος Ελευθερίου.

Προπονητής φυσικής κατάστασης ίσως μείνει ο Λούκας Ζένιου, ο οποίος κατείχε τη συγκεκριμένη θέση τον τελευταίο μήνα.

Θα συνεχίσει κανονικά ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιώργος Νικολάου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE