Η λαϊκή απαίτηση δίδει ξανά τη σκυτάλη στον Αυγουστή

Η λαϊκή απαίτηση δίδει ξανά τη σκυτάλη στον Αυγουστή

Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών φέρνουν τον Σωφρόνη Αυγουστή να επιστρέφει στον πάγκο του Απόλλωνα.

Οι ιθύνοντες της επιτροπής προγραμματισμού του Απόλλωνα, μετά την απόφαση που έχουν πάρει για να χωρίσουν οι δρόμοι με τον Ιβάν Βουκομάνοβιτς, κινήθηκαν, μετά και τη λαϊκή απαίτηση φιλάθλων, να συμφωνήσουν με τον προηγούμενο προπονητή, Σωφρόνη Αυγουστή.

Οι ανακοινώσεις αναμένονται την Παρασκευή από τη διοίκηση του Απόλλωνα, πρώτα το διαζύγιο με Βουκομάνοβιτς και μετά η συμφωνία με τον Αυγουστή.

Διαβάστε: 

Να ΒΑΛΕΙ τάξη στο Κολόσσι…

Παραδοχή του ΔΙΚΟΥ τους λάθους…

Tην ΠΛΗΡΩΝΕΙ ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς…

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE