ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λάνια – Διερευνώνται τα αίτια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λάνια – Διερευνώνται τα αίτια

Αντιμετωπίστηκε και η 3η εστία φωτιάς που ξέσπασε την Πέμπτη 03/09 στο χωρίο Λάνια της Επαρχίας Λεμεσού. Η Πυροσβεστική με την έγκαιρη επέμβαση της έθεσε υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά και αναμένεται η πλήρης κατάσβεση της μέχρι το πρωί

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 18.07 σε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε περίπου  4 εκτάρια από ξηρά χόρτα και πυκνή άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή νοτιοανατολικά του χωριού Λάνεια παρά την Παναγία Βαλανά. Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Υπαίθρου Λεμεσού με συνολικά 5 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα ,11 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών και 1 από το Ταμείο Θήρας.

Η πυρκαγιά είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 20.15. Στο μέρος της πυρκαγιάς θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις ,ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE