ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λάνια – Διερευνώνται τα αίτια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Λάνια – Διερευνώνται τα αίτια

Αντιμετωπίστηκε και η 3η εστία φωτιάς που ξέσπασε την Πέμπτη 03/09 στο χωρίο Λάνια της Επαρχίας Λεμεσού. Η Πυροσβεστική με την έγκαιρη επέμβαση της έθεσε υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά και αναμένεται η πλήρης κατάσβεση της μέχρι το πρωί

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στις 18.07 σε πυρκαγιά η οποία κατέκαψε περίπου  4 εκτάρια από ξηρά χόρτα και πυκνή άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή νοτιοανατολικά του χωριού Λάνεια παρά την Παναγία Βαλανά. Ανταποκρίθηκαν οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Υπαίθρου Λεμεσού με συνολικά 5 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα ,11 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Τμήμα Δασών και 1 από το Ταμείο Θήρας.

Η πυρκαγιά είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 20.15. Στο μέρος της πυρκαγιάς θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης για τελικές κατασβέσεις ,ασφάλιση της περιμέτρου και αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσεων. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE