ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο προπονητής της Σεβίλλης που δίχασε μια ολόκληρη χώρα!

Ο προπονητής της Σεβίλλης που δίχασε μια ολόκληρη χώρα!

Το καλοκαίρι του 2018, λίγο πριν την έναρξη της Ισπανίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, σαν «κεραυνός εν αιθρία» ήρθε η είδηση, πως με το πέρας των υποχρεώσεων της «φούριας ρόχας», ο Τζούλεν Λοπετέγκι, θα είναι ο νέος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που τις επόμενες μέρες, θα δίχαζε μια ολόκληρη χώρα.

Ο Ισπανός, από το 2016 ήταν στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της χώρας του, αντικαθιστώντας τον Βιθέντε Ντελ Πόσκε, και όταν ήρθε η πρόταση από τη Ρεάλ το 2018, δεν το σκέφτηκε και τη δέχτηκε.

Οι Μαδριλένοι, ωστόσο, όταν ανακοίνωσαν πως θα είναι ο νέος τους προπονητής, ξεσήκωσαν αντιδράσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φύγει κακήν κακώς από τη «φούρια ρόχα», λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ, και ως προπονητής ανέλαβε ο βοηθός του, Φερνάντο Ιέρο. Έγινε αρκετός… ντόρος, και ουσιαστικά αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τον πάγκο της εθνικής ομάδας.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, δεν πέρασε και το καλύτερο του διάστημα. Ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας του στις 12 Ιουλίου του 2018, και στις 29 Οκτωβρίου ήρθαν οι… τίτλοι τέλους, με την ομάδα να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο και ο Λοπετέγκι, αποτέλεσε παρελθόν.

Πλέον, από το καλοκαίρι, άρχισε τη… νέα περιπέτεια του, στη Σεβίλλη, από την οποία ανακοινώθηκε για τρία χρόνια! Στις πρώτες έξι αγωνιστικές, η ομάδα της Ανδαλουσίας, βρίσκεται στην 6η θέση με 13 βαθμούς, δύο πίσω από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Πάντως, ο Λοπετέγκι, δέχεται αρκετή κριτική και έχει πίεση, αφού η Σεβίλλη δεν… πείθει με τις εμφανίσεις της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

MetaMax: Μαρτυρία Interpol «καίει» τον 54χρονο πρώην αστυνομικό - Υποσχόταν κέρδη ως ο «ηγέτης» στην Κύπρο

Μαρτυρία και μέσω της Ιντερπόλ εξασφαλίστηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, εναντίον του 54χρονου συλληφθέντα σε σχέση με την απάτη "πυραμίδα" γνωστής ως Metamax, ο οποίος φέρεται να υποσχόταν μεγάλα κέρδη και να παρουσιαζόταν ως «leader (ηγέτης)» της Metamax στην Κύπρο. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έπεσε και αυτός θύμα της απάτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top