Παρίσι: Τέσσερις αστυνομικοί νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι στο αρχηγείο της αστυνομίας

Παρίσι: Τέσσερις αστυνομικοί νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι στο αρχηγείο της αστυνομίας

Τέσσερις αστυνομικοί έχασαν τη ζωή τους από χτυπήματα με μαχαίρι μέσα στο αρχηγείο της αστυνομίας του Παρισιού, αφού δέχθηκαν επίθεση από έναν εργαζόμενο, ο οποίος στη συνέχεια έπεσε νεκρός από πυρά των δυνάμεων της τάξης, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται με βάση διάφορες πηγές.

Οι ανακριτές εξετάζουν κυρίως το σενάριο μιας προσωπικής διένεξης, διευκρίνισαν οι πηγές αυτές. Ο δράστης, ο οποίος σκοτώθηκε μέσα στην εσωτερική αυλή της έδρας της αστυνομίας, εργαζόταν στη Διεύθυνση Πληροφοριών. Η επίθεση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα μέσα στο εμβληματικό αυτό κτίριο που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, κοντά στον καθεδρικό ναό της Νοτρ Νταμ.

Μετά την επίθεση ο Υπουργός Εσωτερικών Κριστόφ Καστανέρ αποφάσισε να αναβάλει το ταξίδι του σε Τουρκία και Ελλάδα, όπου επρόκειτο να μεταβεί αργότερα το βράδυ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE