Στο Λευκόθεο για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Στο Λευκόθεο για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Μέσω της ιστοσελίδας της η ΑΕΚ ενημερώνει: 

«Τον πρώτο τίτλο της φετινής (2019/20) καλαθοσφαιρικής σεζόν θα διεκδικήσει η Πετρολίνα ΑΕΚ, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Κεραυνό στο Λευκόθεο για το ΟΠΑΠ Super Cup Ανδρών (Κυριακή 4/10, 16:00).

Η ομάδα μας προετοιμάστηκε το προηγούμενο διάστημα με δυνατές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια και το απόγευμα της Κυριακής θα διεκδικήσει το 5ο της Super Cup.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Όλοι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Φιλάθλου και να έχουν μαζί τους κατά την είσοδο στις εξέδρες του σταδίου την Κάρτα Φιλάθλου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προς τις Βουλευτικές Εκλογές 2026: Επανεκκίνηση στο κέντρο και οι ζυμώσεις για ένα νέο πολιτικό χάρτη

Προς τις Βουλευτικές Εκλογές 2026: Επανεκκίνηση στο κέντρο και οι ζυμώσεις για ένα νέο πολιτικό χάρτη

Καθώς οδεύουμε προς τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026, ο πολιτικός χάρτης φαίνεται να αποκτά νέα χαρακτηριστικά, με έντονες ζυμώσεις στο κέντρο και στην κεντροδεξιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE