«Αν ο Γιάννης γίνει σουτέρ θα ξεπεράσει τον Τζόρνταν»!
03.10.2019 - 14:00
Ο Μαξ Κέλερμαν του ESPN έκανε μία τρομερή τοποθέτηση, αφού υποστήριξε πως αν ο Γιάννης βελτιώσει το σουτ του θα μπορέσει να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν!
Το απόλυτο κομπλιμέντο, το οποίο έφερε – απολύτως λογικά – και τις αντίστοιχες αντιδράσεις. Ο Μαξ Κέλερμαν συζήτησε στο ESPN την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε καλύτερο παίκτη του ΝΒΑ από το Αμερικανικό δίκτυο, λέγοντας κάτι που θα συζητηθεί.
Η κουβέντα ξεκίνησε με το ερώτημα να είναι αν ο Γιάννης πρέπει αυτή τη στιγμή να θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ. Ο Κέλεμαν υποστήριξε λοιπόν πως όχι απλά ισχύει αυτό, αλλά αν ο σταρ των Μπακς σταθεροποιηθεί ως σουτέρ τότε μπορεί να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν στην συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία!
«Αν μπορέσει να απειλήσει από το τρίποντο με συνέπεια, τότε μπορώ να πω ότι από όσους ήρθαν πριν από αυτόν, από τον Σακίλ Ο’Νιλ, τον ΛεΜπρόν, οποιονδήποτε, ο Γιάννης μπορεί να αντικαταστήσει τον Τζόρνταν ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Είναι τόσο καλός και είναι μόλις 24 χρονών» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κέλερμαν.
Ο Στίβεν Σμιθ από την πλευρά του διαφώνησε, τονίζοντας αρχικά πως «για να πάρουμε από την αρχή, αυτή τη στιγμή ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, επειδή αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι. Όσο καλός και να είναι ο Γιάννης, μπορώ να σου πω ότι δεν θα πάρει πρωτάθλημα με τους Μπακς, ενώ ο ΛεΜπρόν μπορεί να πάρει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Εμπίντ, ο οποίος ήδη μπορεί να σουτάρει από το τρίποντο. Αν ο Εμπίντ αποκτήσει την φιλοσοφία του Γιάννη θα μπορέσει να τον ξεπεράσει».
Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.