«Αν ο Γιάννης γίνει σουτέρ θα ξεπεράσει τον Τζόρνταν»!

«Αν ο Γιάννης γίνει σουτέρ θα ξεπεράσει τον Τζόρνταν»!

Ο Μαξ Κέλερμαν του ESPN έκανε μία τρομερή τοποθέτηση, αφού υποστήριξε πως αν ο Γιάννης βελτιώσει το σουτ του θα μπορέσει να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν!

Το απόλυτο κομπλιμέντο, το οποίο έφερε – απολύτως λογικά – και τις αντίστοιχες αντιδράσεις. Ο Μαξ Κέλερμαν συζήτησε στο ESPN την ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε καλύτερο παίκτη του ΝΒΑ από το Αμερικανικό δίκτυο, λέγοντας κάτι που θα συζητηθεί.

Η κουβέντα ξεκίνησε με το ερώτημα να είναι αν ο Γιάννης πρέπει αυτή τη στιγμή να θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ. Ο Κέλεμαν υποστήριξε λοιπόν πως όχι απλά ισχύει αυτό, αλλά αν ο σταρ των Μπακς σταθεροποιηθεί ως σουτέρ τότε μπορεί να ξεπεράσει τον Μάικλ Τζόρνταν στην συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία!

«Αν μπορέσει να απειλήσει από το τρίποντο με συνέπεια, τότε μπορώ να πω ότι από όσους ήρθαν πριν από αυτόν, από τον Σακίλ Ο’Νιλ, τον ΛεΜπρόν, οποιονδήποτε, ο Γιάννης μπορεί να αντικαταστήσει τον Τζόρνταν ως ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών. Είναι τόσο καλός και είναι μόλις 24 χρονών» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κέλερμαν.

Ο Στίβεν Σμιθ από την πλευρά του διαφώνησε, τονίζοντας αρχικά πως «για να πάρουμε από την αρχή, αυτή τη στιγμή ο ΛεΜπρόν Τζέιμς παραμένει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, επειδή αυτό που μετράει είναι οι τίτλοι. Όσο καλός και να είναι ο Γιάννης, μπορώ να σου πω ότι δεν θα πάρει πρωτάθλημα με τους Μπακς, ενώ ο ΛεΜπρόν μπορεί να πάρει, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Εμπίντ, ο οποίος ήδη μπορεί να σουτάρει από το τρίποντο. Αν ο Εμπίντ αποκτήσει την φιλοσοφία του Γιάννη θα μπορέσει να τον ξεπεράσει».

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Morry Gash

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE