Έξαλλος ο Κόντε με τον διαιτητή κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Έξαλλος ο Κόντε με τον διαιτητή κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο προπονητής της Ίντερ, Αντόνιο Κόντε, ήταν έξαλλος με τον διαιτητή στην ήττα (2-1) από την Μπαρτσελόνα, Νταμίρ Σκόμινα, και τον κατηγόρησε για έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες του.

Η Ίντερ προηγήθηκε με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στη Βαρκελώνη, αλλά δέχθηκε την ανατροπή και την ήττα (2-1) από την Μπαρτσελόνα με δυο γκολ του Λουίς Σουάρες.

Ο προπονητής των νερατζούρι, Αντόνιο Κόντε, ήταν έξαλλος με τον διαιτητή, Νταμίρ Σκόμινα, ο οποίος του έδειξε την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες. Ο Ιταλός κατηγόρησε τον 43χρονο Σλοβένο για έλλειψη σεβασμού προς τους παίκτες του, χωρίς ωστόσο να μιλήσει για συγκεκριμένες φάσεις.

«Αξίζαμε περισσότερα από αυτό το ματς. Θα έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί και να τελειώσουμε τις ευκαιρίες. Είμαι λίγο απογοητευμένος από τον Σκόμινα. Θέλουμε σεβασμό, δεν μου άρεσαν πολλά πράγματα. Τι μου είπε ο διαιτητής; Τίποτα.

Ήλθε και μου έδειξε την κίτρινη κάρτα και μου είπε ότι την επόμενη θα με απέβαλλε. Ζητώ σεβασμό γιατί μιλάμε για έναν διαιτητή έμπειρο, ο οποίος σφύριξε τον περυσινό τελικό Champions League», υποστήριξε ο Κόντε.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE