Παραδοχή του ΔΙΚΟΥ τους λάθους…

Παραδοχή του ΔΙΚΟΥ τους λάθους…

Δεν επιδέχονται αμφισβήτησης οι πληροφορίες της σελίδας μας, ότι επίκειται αποδέσμευση του Ιβάν Βουκομάνοβιτς (Διαβάστε ΕΔΩ). 

Αν και εφόσον οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις εντός της ημέρας ή μέχρι αύριο το πρωί, τότε θα ανακοινωθεί ότι υπηρεσιακός στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα είναι ο Μιγκέλ Μπεντόγια.

Ουσιαστικά οι Κίρζης και Κονναφής, παραδέχονται το λάθος που έκαναν πριν 25 μέρες να δώσουν τα ηνία στον Σέρβο προπονητή.

Μαγκιά τους ότι αποφάσισαν να διορθώσουν νωρίς μια λανθασμένη απόφαση.

Τώρα αν θα φτιάξει η κατάσταση με την καινούργια τους επιλογή (έχει ενδιαφέρον ποιον θα φέρουν), μόνος ο χρόνος θα το δείξει…

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE