ΠΑΦΟΣ: Πολίτης εντόπισε 4 χειροβομδίδες- Είναι τουρκικής προέλευσης

ΠΑΦΟΣ: Πολίτης εντόπισε 4 χειροβομδίδες- Είναι τουρκικής προέλευσης

Τέσσερις χειροβομβίδες εντόπισε η Αστυνομία Πάφου σε ανοικτό χώρο στην Επαρχία Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου από πολίτη, εντοπίστηκαν τέσσερις χειροβομβίδες το πρωί της Τετάρτης 2/10 στην περιοχή « Θατσερά» του χωριού Πωμού της Επαρχίας Πάφου.

Οι χειροβομβίδες που αποτελούνταν μόνο από « κορμό» δεν έφεραν πυροσωλήνα ούτε πυροκροτητή. 

Πρόκειται για χειροβομβίδες ΜΚ2 τουρκικής προέλευσης.

Οι χειροβομβίδες εντοπίστηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ – Κλιμάκιο Πάφου στο πλαίσιο έρευνας.  

Οι ανευρεθείσες χειροβομβίδες παρελήφθησαν από πυροτεχνουργό και άλλα μέλη της Αστυνομίας και εστάλησαν στη Λευκωσία για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE