ΠΑΦΟΣ: «Χτύπησαν» σε έπαυλη στην Πέγεια οι κλέφτες- Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο

ΠΑΦΟΣ: «Χτύπησαν» σε έπαυλη στην Πέγεια οι κλέφτες- Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο

Yπόθεση διάρρηξης κατοικίας στην Πέγεια διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η διάρρηξη σημειώθηκε την Τετάρτη 2/10 σε ενοικιαζόμενη έπαυλη στην Πέγεια στην οποία διαμένουν τουρίστες.

Οι τουρίστες κατήγγειλαν ότι από την κατοικία που διαμένουν στην απουσία τους, κλάπηκε ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 στερλινών και των 500 ευρώ. Επίσης τα διαβατήρια τους καθώς και μία ασημένια αλυσίδα του λαιμού αξίας 300 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως διαφάνηκε, οι δράστες φαίνεται να εισήλθαν στην κατοικία από κλειστό αλλά ανασφάλιστο παράθυρο του υπνοδωματίου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

 

 

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE