Πέτρο μου… ΤΩΡΑ τι κάνουμε…

Πέτρο μου… ΤΩΡΑ τι κάνουμε…

Κανείς μας δεν θα ήθελε να βρίσκεται σήμερα, στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου του Απόλλωνα, Πέτρου Κονναφή. 

Κριτική ασκείται προς τον προπονητή Ιβάν Βουκομάνοβιτς, για την «ομάδα μίασμα» που παρουσιάστηκε χθες κόντρα στην Ανόρθωση.

Όμως πολλοί Απολλωνίστες τα… χώνουν (ως συνήθως κατά τους τελευταίους μήνες) στον Κονναφή, με δεδομένο ότι αυτός επέλεξε τον Σέρβο για αντικατάσταση του Αυγουστή.

Πυρά δέχεται και για μερικές από τις επιλογές παιχτών, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, αφού του δόθηκε «λευκή επιταγή» από τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη να χτίσει μια δυνατή ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Με τις εικόνες που παρουσιάζουν οι κυανόλευκοι, ειδικά στους αγώνες πρωταθλήματος (αν εξαιρεθεί το πρώτο ματς με την Πάφο), δεν δείχνουν ότι έχουν τα κότσια να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Αν ήταν κοντά ο Γενάρης, θα δοκίμαζε ο Κονναφής, να διορθώσει τα λάθη που έγιναν το Καλοκαίρι.

Επειδή όμως είμαστε ακόμα αρχές του Οκτώβρη, δεν μπορούμε να ξέρουμε πως σκοπεύει να χειριστεί την όλη κατάσταση, για να μπορέσει η ομάδα να βγει από τα αδιέξοδα.

Μια κίνηση που μπορεί να κάμει, είναι να εξηγήσει μερικά πράγματα, στον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Ιβάν Βουκομάνοβιτς.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE