Τις εισηγήσεις του Υπουργείου Παιδείας για απογευματινά και βραδινά προγράμματα, ζητούν οι συντεχνίες

Τις εισηγήσεις του Υπουργείου Παιδείας για απογευματινά και βραδινά προγράμματα, ζητούν οι συντεχνίες

Τις εισηγήσεις του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ) αναμένουν γραπτώς οι συντεχνίες ΠΑΣΥΠΑΕ ΚΙΕ, ΠΑΣΥΠΟΣ, ΠΕΚΑΜΟΥΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ, ΒΡΑΔΙΝΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΚΟΜΜΩΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ, ΠΕΟ και ΣΕΚ, στο πλαίσιο της διαβούλευσης για εξορθολογισμό των απογευματινών και βραδινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

 
«Μέσα στα πλαίσια του διαλόγου για εξορθολογισμό των Απογευματινών και Βραδινών Προγραμμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, συμφωνήθηκε με τον Υπουργό ότι  μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου 2019 το Υπουργείο, θα έδινε γραπτώς τις τελικές του θέσεις σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, για το καθεστώς εργοδότησης των εκπαιδευτικών των ΑΒΠ και για το πως θα επιτευχθεί ο εξορθολογισμός», αναφέρεται σε ανακοίνωση των συντεχνιών.
 
Σήμερα, 2/10/2019, προστίθεται, κανένα εμπλεκόμενο μέρος ή συνδικαλιστική οργάνωση δεν έχει πάρει τις τελικές θέσεις του ΥΠΠΑΝ οι οποίες θα αποτελέσουν την βάση των διαπραγματεύσεων για τον εξορθολογισμό αυτών των προγραμμάτων. Εκφράζεται η ελπίδα ότι το ΥΠΠΑΝ «θα λειτουργήσει με συνέπεια και οι σχετικές εισηγήσεις θα σταλούν στα εμπλεκόμενα μέρη έστω και με μια ή δύο μέρες καθυστέρηση διατηρώντας το καλό κλίμα που υπήρχε μέχρι σήμερα. Σε αντίθετη περίπτωση οι εργαζόμενοι θα υποχρεωθούν να προχωρήσουν σε συνελεύσεις για τη λήψη περαιτέρω αποφάσεων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE