Ο Γκροστανόφσκι στο ThemaOnline: «Ακόμα μετανιώνω που έφυγα από την Ομόνοια» – Δυνατές ατάκες για Χαπέσιη και ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Γκροστανόφσκι στο ThemaOnline: «Ακόμα μετανιώνω που έφυγα από την Ομόνοια» – Δυνατές ατάκες για Χαπέσιη και ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πέρασαν κιόλας 15 χρόνια από την πρώτη φορά που ο Σκοπιανός ποδοσφαιριστής πάτησε το πόδι του στην Κύπρο. Ένα ταλέντο που είχε πολλά να προσφέρει.

Ωστόσο, κάποιοι λάθος χειρισμοί -όπως παραδέχεται και ο ίδιος- δεν τον άφησαν να εξελιχθεί και να ξεδιπλώσει τις ποδοσφαιρικές του αρετές στο βαθμό που θα ήθελε.

Ο λόγος για τον Βλάτκο Γκροστανόφσκι, ο οποίος αγωνίστηκε στην Ομόνοια για σχεδόν μια τετραετία (2004-08), ενώ είχε στη συνέχεια και ένα πέρασμα από την ΑΕΛ (2009-10).

Με το τριφύλλι στο στήθος ο Βλάτκο σκόραρε 9 γκολ σε περισσότερους από 70 αγώνες και σίγουρα πολλοί είναι οι φίλαθλοι της Ομόνοιας που τον έχουν στην καρδιά τους, όπως και ο ίδιος την ομάδα της Λευκωσίας.

Η ιστοσελίδα μας εντόπισε τον 36χρονο σήμερα πρώην ποδοσφαιριστή και μας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE