Αυτή είναι η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της 14χρονης που εξαφανίστηκε από το σχολείο της στη Λάρνακα

Αυτή είναι η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ της 14χρονης που εξαφανίστηκε από το σχολείο της στη Λάρνακα

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της NGUYEN TRAN THUONG, 14 ετών, από το Βιετνάμ, η οποία ελλείπει από σήμερα το πρωί, στη Λάρνακα.


Η 14χρονη, περιγράφεται ως μέτριας σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά και την τελευταία φορά που θεάθηκε, φορούσε άσπρη κοντομάνικη φανέλα και μπλε μακρύ παντελόνι (σχολικά ρούχα).


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24804060 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE