ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Επιθεωρητής Φιλολογικών ο άτυχος Πέτρου - Δεν είδε τον πεζό ισχυρίστηκε ο οδηγός

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Επιθεωρητής Φιλολογικών ο άτυχος Πέτρου - Δεν είδε τον πεζό ισχυρίστηκε ο οδηγός

Ο 62χρονος Πέτρος Πέτρου, ο οποίος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την οδό 1ης Απριλίου, στη Λεμεσό, ήταν Επιθεωρητής Φιλολογικών Μαθημάτων του Υπουργείου Παιδείας.

Ανακρινόμενος ο 37χρονος Ελληνοκύπριος οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο Πέτρο Πέτρου, ισχυρίστηκε ότι δεν αντιλήφθηκε τον πεζό.

Θυμίζουμε ότι ο 37χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ του έγινε αλκοτέστ και ναρκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο υπεύθυνος Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλης Μιχαήλ, σε δηλώσεις του από την σκηνή, σχολίασε την έλλειψη οδικού φωτισμού στο σημείο.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ, κάτοικοι της περιοχής έκαναν λόγο για απουσία επαρκούς οδικού φωτισμού, καταγγέλλοντας ότι, παρά τις επιστολές και τα παράπονα τους, δεν υπήρξε οποιαδήποτε ανταπόκριση από τους αρμόδιους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σημείο  του δρόμου όπου σημειώθηκε η τραγωδία, δεν υπήρχε καθόλου φωτισμός, λόγω καμένου λαμπτήρα.

*Φωτογραφία από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE