Χρειάζονται αυτό το φιλικό

Χρειάζονται αυτό το φιλικό

Φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Δόξας και του Ερμή θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:00 στο Μακάρειο στάδιο, το οποίο κρίνεται πολύ χρήσιμο και για τις δύο ομάδες.

Πέραν από το γεγονός ότι θα έχουν την ευκαιρία να διατηρηθούν οι ποδοσφαιριστές σε αγωνιστική δράση θα δοθεί στη μεν Δόξα η ευκαιρία στον Βακονσέλος που επιστρέφει μετά την τιμωρία του να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό και στον νέο προπονητή του Ερμή Γιάννο Οκκά να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να ετοιμάσει την ομάδα του ενόψει της συνέχειας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».