Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για Ανόρθωση – Έξω ο Φακούντο και ακόμη τρεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για Ανόρθωση – Έξω ο Φακούντο και ακόμη τρεις

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα για το εξ αναβολής ντέρμπι με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τετάρτης (02/10, 18:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «κυανόλευκοι» είναι πανέτοιμοι και αισιοδοξούν ότι αυτή τη φορά θα… «σπάσουν το ρόδι» και θα πάρουν το πρώτο τους φετινό τρίποντο σε ντέρμπι.

Μετά το τέλος της σημερινής (01/10) τελευταίας προπόνησης, ο Ιβάν Βουκομάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός ο Ρομπέρζ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και οι Περέιρα, Ψύχας και Βολοτίνεν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE