Πρωτάθλημα Παίδων U16: Συνεχίζουν χωρίς απώλειες ΑΕΚ, Απόλλων (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Πρωτάθλημα Παίδων U16: Συνεχίζουν χωρίς απώλειες ΑΕΚ, Απόλλων (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Με τις αναμετρήσεις της τρίτης αγωνιστικής συνεχίστηκε σήμερα το Προαιρετικό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παίδων U16 που διοργανώνεται με τη συμμετοχή 18 ομάδων.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για ΑΕΚ και Απόλλωνα που έφτασαν στους εννέα βαθμούς, πρώτες απώλειες για Δόξα Κατωκοπιάς και Ομόνοια Λευκωσίας.

Η ΑΕΚ νίκησε την Ένωση στο Παραλίμνι με 1-0 από γκολ του Βασίλη Χριστοδούλου στο 61ο λεπτό, 3-1 επικράτησε ο Απόλλωνας της Πάφου.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Τρίτης:

ΑΠΟΕΛ – Διγενής Ακρίτας Μόρφου….8-1
Οθέλλος Αθηαίνου – Άρης…3-1
ΕΝ Παραλιμνίου – ΑΕΚ…0-1
Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση…1-0
Αγία Νάπα – Δόξα Κατωκοπιάς…2-1
Καρμιώτισσα Πολεμιδιών – Ομόνοια Λευκωσίας…1-0
ΘΟΪ Λακατάμιας – ΠΑΕΕΚ…5-1
Ολυμπιακός – ΑΕΛ…0-1
Απόλλων – Πάφος FC…3-1

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE