Κινήμα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: Η ΚΔ το θεμέλιο του αγώνα για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση

Κινήμα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών: Η ΚΔ το θεμέλιο του αγώνα για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο ο κυπριακός λαός θα οικοδομήσει τον αγώνα του για μια δίκαιη, βιώσιμη λύση και επανένωση, δήλωσε το μέλος του Πολιτικού Γραφείου και της Εκτελεστικής Γραμματείας, του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Σταύρος Αλαμπρίτης.


Σε δηλώσεις, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, στην Λευκωσία ο κ. Αλαμπρίτης ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία που γιορτάζει 59 χρόνια ζωής.

Ο κ. Αλαμπρίτης είπε ακόμη ότι «η σκέψη μας δεν φεύγει και από τον πολίτη αυτού του κράτους και θέλουμε να βελτιωθεί το επίπεδο ευημερίας» του κυπριακού λαού.

«Ιδιαίτερα οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού να έχουν μια καλύτερη τύχη», κατέληξε.

Από KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

Στο Προεδρικό τη Δευτέρα η Μέτσολα – Στην ατζέντα η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ, ασφάλεια, ενέργεια και μεταναστευτικό

H πραγματοποίηση της Διάσκεψης των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο, την 1η Δεκεμβρίου 2025, αποτελεί μια στιγμή ιδιαίτερης πολιτικής σημασίας για τη χώρα μας, καθώς εντάσσεται στην τελική προετοιμασία ενόψει της ανάληψης της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ το 2026 και σηματοδοτεί την αναγνώριση του ρόλου και της συμβολής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE