Πόλυς Παλλήκαρος: Πρέπει να διατηρήσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία και να την προστατεύσουμε πάση θυσία

Πόλυς Παλλήκαρος: Πρέπει να διατηρήσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία και να την προστατεύσουμε πάση θυσία

Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι την σοβαρότητα να διατηρήσουμε την Κυπριακή Δημοκρατία και να την προστατεύσουμε πάση θυσία, δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος.

Σε δηλώσεις, μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης, στην Λευκωσία, ο κ. Παλλήκαρος, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία, είπε ότι «αναμένουμε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να καταγγείλει τις ενέργειες του κ. Ερντογάν στο Συμβούλιο Ασφαλείας και να φωνάξει με όλη τη δύναμη της ψυχής του ότι εδώ υπάρχει ένα κράτος στο οποίο υπάρχει εισβολή από ένα άλλο κράτος».

«Και πόσον μάλλον το κράτος το οποίο εισβάλει προσπαθεί να μπει στην ΕΕ», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE