Γκουτέρες - Ακιντζί: Αντάλλαξαν απόψεις για τις προοπτικές ανανεωμένων συνομιλιών στο Κυπριακό

Γκουτέρες - Ακιντζί: Αντάλλαξαν απόψεις για τις προοπτικές ανανεωμένων συνομιλιών στο Κυπριακό

Με μία λιτή δήλωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/9) από το Γραφείο του Εκπροσώπου του Γενικού Γραμματέα, τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν τη συνάντηση του Αντόνιο Γκουτέρες με του Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

"Ο Γενικός Γραμματέας και ο κ. Ακιντζί αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με τις προοπτικές για ανανεωμένες συνομιλίες στο κυπριακό πρόβλημα», ανέφερε η δήλωση.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση διήρκεσε 20 λεπτά και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης αποχώρησε αποφεύγοντας να προβεί σε δηλώσεις προς τους Ελληνοκυπρίους δημοσιογράφους και ανταποκριτές του ΟΗΕ που τον περίμεναν. Μίλησε λίγο αργότερα στα γραφεία της τουρκικής μόνιμης αντιπροσωπείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE