ΠΑΦΟΣ: 15χρονος έβαλε συνομήλικό του στο όχημα και πήγαν βόλτα- Χωρίς ζώνες

ΠΑΦΟΣ: 15χρονος έβαλε συνομήλικό του στο όχημα και πήγαν βόλτα- Χωρίς ζώνες

Σε λεωφόρο στην Πάφο, εντοπίστηκε να οδηγά ο 15χρονος.

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/10) μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν όχημα να κινείται στην Λεωφόρο Δημοκρατίας, στο οποίο επέβαιναν δύο 15χρονοι.

Οι δύο ανήλικοι, μάλιστα, δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας.

Τα παιδιά και το όχημα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα, όπου κλήθηκε και ο πατέρας του 15χρονου οδηγού.

Τόσο ο 15χρονος οδηγός όσο και ο πατέρας του κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Πατέρας και γιος αναμένεται να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE