Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ο Παρέλλης, όμως έκανε ΡΕΚΟΡ!

Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ο Παρέλλης, όμως έκανε ΡΕΚΟΡ!

Ο Απόστολος Παρέλλης, αγωνίστηκε στον τελικό της δισκοβολίας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ντόχας του Κατάρ.

Ο αθλητής μας, στον πέμπτο μεγάλο τελικό της λαμπρής σταδιοδρομίας του, πήρε την 5η θέση ρίχνοντας 66.32 μέτρα χωρίς να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο.

Παρόλα αυτά, ο Απόστολος, έκανε νέο Παγκύπριο ρεκόρ με τη βολή του, και αυτό είναι όριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020. Πάντως, έκανε ένα από τον καλύτερο τελικό της καριέρα του, και την Κύπρο ξανά περήφανη.

Διαβάστε: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο Παρέλλης – Νέο παγκύπριο ρεκόρ και όριο για Ολυμπιάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE