Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ο Παρέλλης, όμως έκανε ΡΕΚΟΡ!

Δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο ο Παρέλλης, όμως έκανε ΡΕΚΟΡ!

Ο Απόστολος Παρέλλης, αγωνίστηκε στον τελικό της δισκοβολίας, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Ντόχας του Κατάρ.

Ο αθλητής μας, στον πέμπτο μεγάλο τελικό της λαμπρής σταδιοδρομίας του, πήρε την 5η θέση ρίχνοντας 66.32 μέτρα χωρίς να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο.

Παρόλα αυτά, ο Απόστολος, έκανε νέο Παγκύπριο ρεκόρ με τη βολή του, και αυτό είναι όριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο 2020. Πάντως, έκανε ένα από τον καλύτερο τελικό της καριέρα του, και την Κύπρο ξανά περήφανη.

Διαβάστε: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ο Παρέλλης – Νέο παγκύπριο ρεκόρ και όριο για Ολυμπιάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Οριστικοποίηση ψηφοδελτίου ΔΗΣΥ Λεμεσού – Εσωκομματικά μηνύματα και πολιτικές ισορροπίες ενόψει 2026

Η ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας στον Δημοκρατικό Συναγερμό για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Λεμεσού σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στο δρόμο προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE