Σοβαρό τροχαίο στην Αγ. Νάπα: Τετράτροχη προσέκρουσε σε όχημα και μετά σε λεωφορείο – Διασωληνωμένος 19χρονος
Σοβαρή οδική σύγκρουση συνέβη γύρω στις 7.20 χθες (27/08) το απόγευμα στη λεωφόρο Νησσί στην Αγία Νάπα.
«O Bezjak λόγω του τραυματισμού στο γόνατο και ο De Vincenti λόγω ενοχλήσεων στην προθέρμανση πέρασαν σήμερα από έλεγχο MRI. Ο πρώτος αντιμετωπίζει κάκωση Ά βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο γόνατος. O δεύτερος, θλάση Ά βαθμού στο γαστροκνήμιο. Και οι δυο θα ακολουθήσουν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Η κατάσταση τους θα επαναξιολογηθεί σε δυο βδομάδες.».
O Bezjak λόγω του τραυματισμού στο γόνατο και ο De Vincenti λόγω ενοχλήσεων στην προθέρμανση πέρασαν σήμερα από έλεγχο MRI. Ο πρώτος αντιμετωπίζει κάκωση Ά βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο γόνατος. pic.twitter.com/4e2R3CyM41
— APOEL FC (@apoelfcofficial) September 30, 2019
O δεύτερος, θλάση Ά βαθμού στο γαστροκνήμιο. Και οι δυο θα ακολουθήσουν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας. Η κατάσταση τους θα επαναξιολογηθεί σε δυο βδομάδες.
— APOEL FC (@apoelfcofficial) September 30, 2019
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις