ThemaPoll: Πώς βλέπουν οι πολίτες την «Άμεση Δημοκρατία» του Φειδία Παναγιώτου – Πρέπει να «τρέμουν» τα μεγάλα κόμματα;
Σημαντική ανταπόκριση ανάμεσα στους πολίτες βρίσκει το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ThemaPoll.
Συζητήθηκε επίσης το θέμα της αναβολής αγώνων για σκοπούς διευκόλυνσης των ομάδων μας που συμμετέχουν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κοινή συνισταμένη είναι πως, θα πρέπει να συνεχίσουν να παρέχονται οι διευκολύνσεις, όταν οι ομάδες αγωνίζονται στα play-off του Champions ή του Europa League, όμως θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στην προκήρυξη σε σχέση με το δικαίωμα των ομάδων να ζητούν αναβολή αγώνων όταν αγωνίζονται στους ομίλους των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.
Τελικές αποφάσεις και για τα δύο θέματα θα ληφθούν σύντομα, αφού πρώτα αξιολογηθούν και μελετηθούν οι εισηγήσεις που τέθηκαν στη συζήτηση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις