Πρεμιέρα για το 1ο e-BASKET τουρνουά της Κύπρου!

Πρεμιέρα για το 1ο e-BASKET τουρνουά της Κύπρου!

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (29/9) στους χώρους του inSpot Λάρνακας, το πρώτο τουρνουά e-Basket, το οποίο διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την inSpot Λάρνακας.

Οι διαγωνιζόμενοι μαζεύτηκαν από νωρίς το πρωί για να προχωρήσουν στην εγγραφή τους στο τουρνουά, το οποίο ξεκίνησε στις 10:30 π.μ. Για έξι ώρες πραγματοποιήθηκαν συναρπαστικές αναμετρήσεις, όπου οι φίλοι του e-Basket επέλεξαν την αγαπημένη τους ομάδα από καινούργιο βιντεοπαιχνίδι, ΝΒΑ 2Κ20. Σημειώνεται πως όλα τα παιχνίδια διεξάχθηκαν σε πλατφόρμα Sony Playstation 4.

Οι τρεις πρώτοι νικητές του τουρνουά ήταν οι:

1η θέση: Γιώργος Γρίλιας

2η θέση: Olegk Cherianidis

3η θέση: Σόλωνας Ηλιάδης

Και οι τρεις νικητές έλαβαν κύπελλα για την κατάκτηση της θέσης που πέτυχαν στο τουρνουά. Παράλληλα, ο πρώτος νικητής κέρδισε το ειδικά διαμορφωμένο ψυγείο για το 1o e-Basket τουρνουά, το οποίο σχεδιάστηκε από την Shark Energy Drinks, την εταιρεία που υποστήριξε την διεξαγωγή του τουρνουά. Επίσης οι πρώτοι τρεις νικητές έλαβαν τα χρηματικά έπαθλα των €250, €150 και €100 αντίστοιχα.

Άμεσα μετά την ολοκλήρωση του τουρνουά, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την ετοιμασία του 2ου e-Basket Tournament, για το οποίο περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE