Ξέσπασε πυρκαγιά στο ισόγειο του ΓΣΠ

Ξέσπασε πυρκαγιά στο ισόγειο του ΓΣΠ

Πυρκαγιά σε κουζίνα που βρίσκεται στο ισόγειο του σταδίου ΓΣΠ ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (29/9). 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 16.12 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα στο ισόγειο του σταδίου ΓΣΠ στο Στρόβολο.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακροπόλεως με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16.36.

Η πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στον εξοπλισμό της κουζίνας.

Δεν κινδύνεψε κανείς.

Εκ πρώτης όψεως η πυρκαγιά φαίνεται νε οφείλεται σε δυσλειτουργία του αεροσυμπιεστή του ψυγείου.

Τα ακριβή αίτια θα διαπιστωθούν την Δευτέρα (30/9) με την διερεύνηση που γίνεται σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

«Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ» – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Χέρτζογκ

Φέρνω μήνυμα φιλίας από το Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζογκ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE