Τμ. Μετεωρολογίας: Η πρόγνωση του καιρού μέχρι 3 Οκτωβρίου

Τμ. Μετεωρολογίας:  Η πρόγνωση του καιρού μέχρι 3 Οκτωβρίου

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (30/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά κυρίως θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη ή και χαµηλή νέφωση κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νότιοι, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (1/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Τετάρτη (2/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα τοπικά αυξηµένες νεφώσεις δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα ορεινά.

Την Πέµπτη (3/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις στα ορεινά και το εσωτερικό.

Η θερµοκρασία δε θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη ενώ την Τετάρτη και την Πέµπτη θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση παραµένοντας λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.