ΦΑΝΗΚΕ για Γουίλερ

ΦΑΝΗΚΕ για Γουίλερ

Η ΑΕΛ έχασε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με 1-0, ωστόσο είχε καταπληκτική παρουσία η ομάδα.

Ο Χρίστος Γουίλερ, ήταν ο καλύτερος από την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, καθώς «έκλεισε» εξαιρετικά τον Τάμαρι, και ανέβαινε συχνά – πυκνά στην επίθεση δημιουργώντας ρήγματα στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Μαζί με τον Αβραάμ, ειδικά στο β’ μέρος, απείλησαν την ομάδα του Τόμας Ντολ. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, σίγουρα θα τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, και ο Γουίλερ, φαίνεται πως όσο πάει γίνεται και καλύτερος.

Θα χρειαστεί η ΑΕΛ ένα καλό Γουίλερ, στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να επιτύχει τους στόχους της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Τραγωδία στη Λεμεσό: Πληροφορία για θερμάστρα στο δωμάτιο του άτυχου 32χρονου - Φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του

Σε πένθος βυθίστηκε ξανά η Λεμεσός μετά την νέα τραγωδία με νεκρό 33χρονο, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε οικία στη Λεμεσό το μεσημέρι της Κυριακής (23/2), με τις εξετάσεις από Αστυνομία, Πυροσβεστική Υπηρεσία και Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, να αναμένεται να αρχίσουν ξανά αύριο Δευτέρα (24/2).

BEST OF TOTHEMAONLINE