ΕΛΛΑΔΑ: Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη με ένα νεκρό και οκτώ τραυματίες

ΕΛΛΑΔΑ: Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη με ένα νεκρό και οκτώ τραυματίες

Ένας νεκρός και 8 τραυματίες, είναι ο μοιραίος απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το Σάββατο 28/09 στην Θεσσαλονίκη.

Το δυστύχημα έγινε μετά από σύγκρουση τριών οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΑΒ.

Το ένα εκ των τριών οχημάτων μετέφερε αλλοδαπούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία. Ο δρόμος έχει κλείσει και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και οκτώ τραυματίστηκαν.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE