ΕΛΛΑΔΑ: Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη με ένα νεκρό και οκτώ τραυματίες

ΕΛΛΑΔΑ: Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη με ένα νεκρό και οκτώ τραυματίες

Ένας νεκρός και 8 τραυματίες, είναι ο μοιραίος απολογισμός του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε το Σάββατο 28/09 στην Θεσσαλονίκη.

Το δυστύχημα έγινε μετά από σύγκρουση τριών οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο ύψος του Αγίου Βασιλείου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΑΒ.

Το ένα εκ των τριών οχημάτων μετέφερε αλλοδαπούς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία. Ο δρόμος έχει κλείσει και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και οκτώ τραυματίστηκαν.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE