Πετρίδης: «Δεν είναι το παραδοσιακό…» – Τι είπε για τη μάχη με τη Σεβίλλη και για το θέμα Νικόλα Ιωάννου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πετρίδης: «Δεν είναι το παραδοσιακό…» – Τι είπε για τη μάχη με τη Σεβίλλη και για το θέμα Νικόλα Ιωάννου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, με το πέρας του αγώνα Σούπερ Καπ με την ΑΕΛ μιλώντας στον Alpha είπε τα εξής:

«Οι Ασπίδες δεν είναι το παραδοσιακό μας τρόπαιο. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερου σχολιασμού γιατί και οι δύο ομάδες ήταν σε πιο χαλαρό επίπεδο από ότι στο πρωτάθλημα, όμως πήραμε αυτή την ασπίδα και ελπίζω να συνεχίσουμε. Επικεντρωνόμαστε στη Σεβίλλη και ελπίζω να βελτιώσουμε την απόδοση μας».

Για τον αγώνα με την Σεβίλλη: «Όσο και να θέλουμε να μην το πιστεύουμε, στο υποσυνείδητο όλων ήταν στο παιχνίδι της Πέμπτης. Θέλω να κάμω σχόλιο για την απουσία του κόσμου, γιατί αυτός δίνει το πάθος στοιυς παίκτες. Είναι κρίμα για τον κόσμο, είδαμε και το ντέρμπι ΑΕΚ-Απόλλωνα, και τα ντέρμπι πρέπει να έχει περισσότερο κόσμο. Θα δουλέψουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο».

Για Νικόλα Ιωάννου: «Ο Νικόλας είναι αξιοθαύμαστο παιδί, έχει εγκλιματιστεί με το DNA του ΑΠΟΕΛ. Πέρσι και φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά, είμαστε στο τελικό στάδιο για επέκταση συμβολαίου. Δεν θα υπάρχει ρήτρα. Θα είναι οικονομικά καλύτερο, αλλά ρήτρα δεν υπάρχει. Σε κανένα παίκτη του ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει ρήτρα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE