Συγχαρητήρια ΚΟΑ στον Αντρέα Καριόλου, για την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Συγχαρητήρια ΚΟΑ στον Αντρέα Καριόλου, για την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:

«Ο ΚΟΑ συγχαίρει τον Αντρέα Καριόλου.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τον πρωταθλητή μας στην ιστιοπλοΐα Αντρέα Καριόλου, για την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

Ο Αντρέας Καριόλου κατέκτησε μια από τις οκτώ διαθέσιμες θέσεις πρόκρισης, στους αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος RS:Χ που έγιναν στην Ιταλία.

Είναι μια μεγάλη επιτυχία για πρωταθλητή μας αφού και με αυτή την πρόκριση του, έκανε πέντε τις συμμετοχές του σε Ολυμπιακούς αγώνες.

Μετά και την πρόκριση του Αντρέα Καριόλου έγιναν τρεις οι ιστιοπλόοι μας (Παύλος Κοντίδης, Μαριλένα Μακρή) που έκλεισαν θέση στο Τόκιο 2020, ενώ οι κύπριοι αθλητές που προκρίθηκαν μέχρι τώρα, είναι επτά.

Ο ΚΟΑ συγχαίρει επίσης την Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, τον προπονητή και την οικογένεια του Αντρέα Καριόλου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αντιδράσεις εντός του ΔΗΚΟ για ενδεχόμενη συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Στο κενό πέφτει η πρόταση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΔΗΚΟ Πανίκου Λεωνίδου για συνεργασία των κομμάτων του κεντρώου χώρου, στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Ως γνωστόν, η συγκεκριμένη πρόταση έχει απορριφθεί από τη ΔΗΠΑ, ενώ η ΕΔΕΚ δηλώνει ότι δεν έχει ενώπιον της, οποιαδήποτε επίσημη πρόταση. Πάντως, και τα δύο κόμματα, θα κατέλθουν αυτόνομα στις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE