Το Κόμμα για τα Ζώα ζητά από Γενικό Εισαγγελέα να εξετάσει το νομοσχέδιο για αστυνομία για τα ζώα

Το Κόμμα για τα Ζώα ζητά από Γενικό Εισαγγελέα να εξετάσει το νομοσχέδιο για αστυνομία για τα ζώα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου με ανακοίνωσή του ζητά, για ακόμη μία φορά, όπως αναφέρει, από τον Γενικό Εισαγγελέα, όπως εξετάσει το νομοσχέδιο για τη δημιουργία τμήματος αστυνομίας των ζώων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως από τον Δεκέμβριο του 2017 κατατέθηκε στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα ο σχετικός φάκελος από τον τέως Υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου, και έκτοτε ο φάκελος και το σχετικό νομοσχέδιο παραμένουν στο γραφείο της εισαγγελίας για νομοτεχνική επεξεργασία.

"Οι παράνομες και άνομες πράξεις των συμπολιτών μας ενάντια στα αθώα τα ζώα αυξάνονται και η κατάσταση γενικώς οδεύει προς το χειρότερο. Για τους λόγους αυτούς κάνουμε έκκληση για επίσπευση των διαδικασιών ούτως ώστε τα πιο πάνω νομοσχέδια να οδηγηθούν επιτέλους στην ολομέλεια της Βουλής προς ψήφισή τους", προστίθεται στην ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.