ΕΜΡΗΣΜΟΣ ΤΑΕ: Σε απευθείας δίκη ο 21χρονος

ΕΜΡΗΣΜΟΣ ΤΑΕ: Σε απευθείας δίκη ο 21χρονος

Σε απευθείας δίκη παραπέμφθηκε την Παρασκευή (27/9) ο 21χρονος που αποπειράθηκε να βάλει φωτιά στο κτήριο του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο 21χρονος παραμένει υπό κράτηση μέχρι την έναρξη της δίκης, ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας.

Ο νεαρός συνελήφθη το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου και την ίδια ημέρα οδηγήθηκε ενώπιον δικαστηρίου για εξασφάλιση διατάγματος προσωποκράτησής του (8 ημέρες).

Εκεί, ακούστηκαν τα γεγονότα και ο τρόπος που οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του και του φόρεσαν χειροπέδες.

Μάλιστα, το ThemaOnline σας παρουσίασε σε εκτεταμένο ρεπορτάζ του, το παρελθόν του 21χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί προηγουμένως και για άλλη υπόθεση εμπρησμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

Γεραπετρίτης: «Η Κύπρος δέχεται υβριδική επίθεση - Καμιά συζήτηση με την Τουρκία σε θέματα κυριαρχίας»

H Ελλάδα θα προχωρήσει και σε περαιτέρω επέκταση των χωρικών της υδάτων, χωρίς καμία έκπτωση σε θέματα κυριαρχίας, είπε στη Βουλή ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Γιώργος Γεραπετρίτης, τονίζοντας ότι η κυριαρχία της χώρας είναι «κόκκινη γραμμή» και δεν τίθεται σε διαπραγμάτευση με την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE

The Streisand-Karsera Effect

The Streisand-Karsera Effect