Γιαννιώτας: «Θα ανησυχούσαμε αν δεν κάναμε ευκαιρίες»

Γιαννιώτας: «Θα ανησυχούσαμε αν δεν κάναμε ευκαιρίες»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του εξ αναβολής αγώνα στο «ΑΕΚ Αρένα» για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, ο ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας, Γιάννης Γιαννιώτας.

Αναλυτικά:

«Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, είναι πρόβλημα που δεν κερδίσαμε, αλλά παίζαμε στην έδρα της ΑΕΚ και όπως έξελίχθηκε ο αγώνας, θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας.

«Θα μας ανησυχούσε που δεν σκοράραμε για δεύτερο σερί ντέρμπι, αν δεν κάναμε ευκαιρίες. Είναι πρόβλημα που δεν σκοράρουμε, αλλά είναι και θέμα τύχης και ευελπιστούμε κάποια στιγμή να μπουν όλα μαζεμένα.

«Έχουμε τώρα ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την Ανόρθωση, η οποία είναι πολύ καλά δουλεμένη από τον Κετσπάγια, αλλά θα πάμε για τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE