Δεν σκόραρε, αλλά δικαίωσε τον Βουκομάνοβιτς με την εμφάνιση του

Δεν σκόραρε, αλλά δικαίωσε τον Βουκομάνοβιτς με την εμφάνιση του

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Αντριάν Σαρδινέρο, αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά για πρώτη φορά βασικός στο φετινό πρωτάθλημα και είχε αρκετά καλή παρουσία στο εξ αναβολής ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ την «Αρένα».

Ο Ισπανός άσος αγωνίστηκε ως δεύτερος φορ δίπλα από τον Ζελάγια και ήταν μέσα στις φάσεις που δημιούργησε ο Απόλλωνας και θα μπορούσε σε μία τουλάχιστον περίπτωση να χριστεί σκόρερ.

Ήταν μία επιλογή-έκπληξη θα λέγαμε, αλλά ο Σαρδινέρο δικαίωσε τον Βουκομάνοβιτς για την επιλογή του, έστω κι αν δεν σκόραρε και έστειλε δυνατό μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE