Σε σπινθηρισμούς μετάλλων οφείλεται η φωτιά στον ΟΕΔΑ Πεντακώμου

Σε σπινθηρισμούς μετάλλων οφείλεται η φωτιά στον ΟΕΔΑ Πεντακώμου

Εκτεταμένες ζημιές σε μηχανή επεξεργασίας σκουπιδιών προκάλεσε η φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή (27/09) στον εξωτερικό χώρο του ΟΕΔΑ Πεντακώμου και η οποία ξεκίνησε μετά από σπινθηρισμούς μετάλλων.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της δύναμης ανταποκρίθηκαν στις 11.35 για κατάσβεση της φωτιάς, βάσει των Σχεδίων Δράσης, με μέλη της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Συγκεκριμένα, για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και 12 πυροσβέστες, ενώ η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο μια ώρα αργότερα .

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στη μηχανή επεξεργασίας και κάηκαν σκουπίδια τα οποία βρίσκονταν στη διαδικασία της επεξεργασίας.

Όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις, η φωτιά προκλήθηκε από σπινθηρισμούς μετάλλων σε συνδυασμό με τα εύφλεκτα σκουπίδια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

«Δεν είναι τυχαίες» – Δύο πυρκαγιές κοντά στο Όμοδος μέσα σε δύο βδομάδες - Το κοινό που εντοπίζουν οι Αρχές

Μόλις δύο εβδομάδες μετά τη φονική πυρκαγιά που σάρωσε την ορεινή περιοχή της Λεμεσού, νέα μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής στην κοινότητα του Ομόδους, βάζοντας ξανά σε συναγερμό τις πυροσβεστικές δυνάμεις.