ΠΑΦΟΣ: Διορισμός ποινικών ανακριτών για τους πυροβολισμούς εναντίον νεαρών από Αστυνομικούς

ΠΑΦΟΣ: Διορισμός ποινικών ανακριτών για τους πυροβολισμούς εναντίον νεαρών από Αστυνομικούς

Στον διορισμό δύο ποινικών ανακριτών, για τη διεξαγωγή ποινικής/πειθαρχικής ανάκρισης σε σχέση με τον τραυματισμό δύο νεαρών στην περιοχή Αργάκας στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019, ο οποίος φέρεται να προκλήθηκε από πυρά Αστυνομικών, προχώρησε η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.


Σε ανακοίνωσή της  (ημ.27/09), η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας αναφέρει ότι η ποινική/πειθαρχική ανάκριση θα αφορά στη διαπίστωση του ενδεχομένου διάπραξης ποινικών/πειθαρχικών αδικημάτων, που πιθανό να προκύπτουν από τα εμπλεκόμενα μέλη της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα γεγονότα στη 01:15 τα ξημερώματα περίπολο της Αστυνομίας, έκανε σήμα σε τετράτροχη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 19 και 24 ετών Ε/κ, για να σταματήσουν για έλεγχο χωρίς ωστόσο να το πράξουν.

Εναντίον των δύο προσώπων που επέβαιναν της μοτοσικλέτας ρίφθηκαν δύο πυροβολισμοί με αποτέλεσμα η μία βολίδα να χτυπήσει τον έναν επιβαίνοντα της τετράτροχης στο πόδι,και να τραυματίσει επιφανειακά η ίδια βολίδα και τον δεύτερο, τον συνοδηγό, προκαλώντας του έγκαυμα.

Τα δύο πρόσωπα διακομίσθηκαν στο ΓΝ Πάφου όπου η κατάσταση τους είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Οι εξετάσεις αναφορικά με τις συνθήκες τραυματισμού των δύο προσώπων συνεχίζονται. Ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει και τα τροχαία αδικήματα που διέπραξαν οι νεαροί.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Ανασύρθηκαν επτά σοροί από το ναυάγιο ανοιχτά του Κάβο Γκρέκο - Πληροφορίες ότι εξέπεμπαν «SOS» από χθες

Στους επτά ανέβηκαν οι νεκροί που εντοπίστηκαν σε θαλάσσια περιοχή τριάντα ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του Κάβο Γκρέκο.

BEST OF TOTHEMAONLINE