ΚΥΠΡΟΣ: Έτοιμη να εξετάσει μέτρα για μετριασμό κατάρρευσης Thomas Cook στο πλαίσιο της νομοθεσίας η Κυβέρνηση

ΚΥΠΡΟΣ: Έτοιμη να εξετάσει μέτρα για μετριασμό κατάρρευσης Thomas Cook στο πλαίσιο της νομοθεσίας η Κυβέρνηση

Την ετοιμότητά της να εξετάσει ενδεχόμενα μέτρα για μετριασμό των επιπτώσεων από την κατάρρευση της Thomas Cook, αλλά πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που καθορίζει η νομοθεσία, εκφράζει η Κυβέρνηση δια του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.


Ο κ. Γεωργιάδης κλήθηκε από το ΚΥΠΕ να προβεί σε ένα πρώτο σχόλιο σχετικά με επιστολή που απέστειλε σήμερα η ΟΕΒ προς τον ίδιο και τον Πρόεδρο της Ένωσης Δήμων για πακέτο μέτρων που θα μετριάζουν τις επιπτώσεις στις επηρεαζόμενες από την κατάρρευση της Thomas Cook επιχειρήσεις.

«Η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να εξεταστεί το ζήτημα, στο πλαίσιο όμως που η νομοθεσία καθορίζει», ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών.

Πρόσθεσε ακόμα ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να συγκαλέσει σύντομα συνάντηση με τους επηρεαζόμενους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE