Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο
Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής, στη Διάσκεψη, μετέχουν πέραν των 500 συνέδρων, από τα 53 κοινοβούλια - μέλη του Συνδέσμου. Την τελετή έναρξης των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος της Ουγκάντας, Yoweri Museveni.
Πριν την έναρξη των εργασιών πραγματοποιήθηκε συνεδρία των Γυναικών - Βουλευτών της Κοινοπολιτείας, στην οποία συμμετείχε η κ. Μαύρου.
Σήμερα, όπως και χθες το απόγευμα, τα μέλη της κυπριακής αντιπροσωπείας μετέχουν σε θεματικά εργαστήρια που αφορούν την προσαρμογή, εμπλοκή και εξέλιξη των Κοινοβουλίων στην Κοινοπολιτεία, την κλιματική αλλαγή, την ανεργία στους νέους, τις τεχνολογικές εξελίξεις σε σχέση με τη νομοθετική εργασία και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αυξανόμενων προκλήσεων για τα Κοινοβούλια. Συζητείται επίσης η διάκριση των εξουσιών σε σχέση με τη διαφάνεια και τη λογοδοσία.
Χτες, πραγματοποιήθηκε εξάλλου η συνάντηση της Περιφέρειας των Βρετανικών Νήσων και της Μεσογείου, στην οποία ανήκει η Κύπρος. Στη συνάντηση, αντηλλάγησαν απόψεις κυρίως για τις εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου.
Από KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




