Eίναι ΠΑΝΤΟΥ ο «Superman»!

Eίναι ΠΑΝΤΟΥ ο «Superman»!

Aπό χθες διέρρευσαν τα ονόματα των ανθρώπων που προορίζει η ΚΟΠ, οι οποίοι θα είναι εκπαιδευτές του VAR (από τη σεζόν 2020-21 θα εφαρμοστεί στις δικές μας διοργανώσεις). 

Πρόκειται για τους Μιχάλη Αργυρού, Κώστα Καπιτανή, Χρήστο Νικολαίδη, Μάριο Τσαγγάρη, Αντρέα Δημητρίου, Χαράλαμπο Σκαπούλλη, Χριστόφορο Κιντ και Ιάκωβο Τοκκαρή.

Τους πλείστους τους γνωρίζουμε, αφού είναι πρώην διαιτητές.

Αυτός που… φιγουράρει πρώτος στη λίστα, είναι ο αγαπημένος της στήλης, «Superman»!.

Eδω και πολλά χρόνια, κάνει τα πάντα και… συμφέρει.

Για να είμαστε ειλικρινείς, «ενστάσεις» δεν υπάρχουν μόνο για τον Μιχάλη Αργυρού, αλλά και γι’ άλλα ονόματα της σχετικής λίστας.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE