ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ο οδηγός

ΤΡΟΧΑΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με νταλίκα- Με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχάιο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/9 στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 07:00 στην περιοχή του Καλού Χωριού όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται σαλούν όχημα συγκρούστηκε με νταλίκα με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να παγιδευτεί εντός του οχήματος.

Στο σημείο κλήθηκε Πυροσβεστική, μέλη της οποίας απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου και περνά από εξέταση στον αξονικό τομογράφο.

Η κατάσταση της υγεία του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία με τις πρώτες πληροφορίες να μιλούν για κάταγμα από το τροχαίο.

Τα αίτια του ατυχήματος διερευνά η Αστυνομία.

(φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Η ώρα της κρίσης για το Κυπριακό - Περιορισμένων προσδοκιών η άτυπη πενταμερής στη Γενεύη

Στη Γενεύη βρίσκονται από σήμερα στραμμένα τα βλέμματα, όπου το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης, την οποία συγκάλεσε, ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες.